DSC Invest

Osnovna delatnos DSC Invest jeste prevoz, montaža-demontaža, izrada projekata i iznajmljivanje građevinskih skela, i to:

  • Ramovskih skela
  • Cevastih skela
  • Radnih platformi

Montažu i demontažu skela vrše stručno osposobljeni radnici koji imaju višegodišnje iskustvo u radu sa ramovskim I cevastim skelnim sistemima.

U radu koristimo skelu vrhunskog kvaliteta Nemačkog proizvođača Layher, tip Blitz, koje su napravljene tako da montažu čine bržom i jednostavnijom a rad na njoj bezbednijim.

DSC Invest je u mogućnosti da Vam pruži veoma kvalitetnu i profesionalnu uslugu po veoma pristupačnoj i prikladnoj ceni. Naše cene su realne i prilagođene tržištu. Uz višegodišnje iskustvo I stručno osoblje ni jedan objekat nije prezahtevan niti prevelik.

Zašto mi?

KVALITET

Ime Layher već više od 60 godina širom sveta predstavlja sinonim za visokokvalitetne, isprobane sisteme skela!

SERTIFIKOVAN PROIZVOD

Atest o ispravnosti I nosivosti konstruktivnih elemenata skele. Skela se postavlja u skladu sa “Pravilnikom o zaštiti na radu pri izvođenju građevinskih radova (Sl.glasnik RS br. 53/97), Zakon o bezbednosti i zdravlja na radu (“Sl. glasnik RS”,br. 101/2005 i 91/2015) ”

ISKUSTVO

Višegodišnje iskustvo I stručni kadar O kvalitetu usluge najbolje govore korisnici naših usluga.

KONKURENTNA CENA

Naše cene su realne i prilagođene tržištu. Formiranje cene zavisi od lokacijskih uslova za montažu skele I perioda najma.

24h PODRŠKA

Svakodnevna kontrola montirane skele I provera svih konstruktivnih elemenata. Po potrebi obezbeđujemo svakodnevni nadzor stručnih lica za bezbednost na rad

GARANCIJA

Našim klijentima garantujemo za stabilnost I sigurnost montiranih skelnih konstrukcija.

© Copyright – DSC Invest